2018 Evde Kına Paketleme İşi Veren Firmalar Telefon Numaraları Ücret Fiyat Kazanç Maaşı

Genel olarak dövme yapmak isteyen kişilerin satın aldığı kına desenleri, hazırlanmış olan hazır kınayla birlikte satılıyor. İçinde kına taşı, siyah kına ve oksijenli suyu olan tarz kınaları kullanarak el, kol yada vücudun herhangi bir yerine dövmeleri kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Bu tarz şeyleri satan şirketler genellikle bunların paketlenmesiyle uğraşmak istemiyor. Bundan dolayı bu işi yapmak isteyen kişilere veriyor.

Çalıştığınız firma size kına desenlerini ve kilo olarak kınayı ev adresinize yolluyor. Bir kilo kına için aşağı yukarı yüz farklı desen gönderiliyor. Sizin göreviniz ise bunları paketleyip şirkete yollamak ve parayı almaktan ibaret. Yani bir nevi boş zamanları paraya çevirmek isteyenler için ideal bir iştir.

Örneğin eve genel olarak iki kilo kına getirirler ve 5 gramlık veya 10 gramlık paketler halinde yapmanız gerekir. Öyle çok büyük kazançlar beklemeyin ama elinize 1.000 lira, 1.500 lira veya 2.000 lira geçebilir. Tabii ki göstereceğiniz performansa göre değişir.

Bu tarz şirketler daha çok büyük şehirlerde bulunur. Bunların internet sitesine girip yorum kısmına veya iletişim sayfalarına ad, soyad, e-posta adresi ve işi ne için istediğinizi yazarak mesaj bırakın. Eğer internet siteleri yoksa, bu sayfanın altındaki yorum kısmına mesajınızı yazabilirsiniz. Böylece bu tarz şirketler internette yapacağı arama sonucu bu sayfaya ulaşacak ve yorumları okuyarak size ulaşabilecek.

 


Yayımlandı

kategorisi